„Vis de Albină ” de Ramona Walach

PICT-VIS-ALBI-RW-ACR-H-50-70

Produs nou

Visăm ceea ce dorim să visăm. Putem deschide Ferestre către Manifestări ale Vieții existente pe alte Frecvențe, putem deschide Ferestre către Nevăzut, Ferestre către Infinit sau către Interiorul nostru Profund.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

3 780,00 lei

Fisa tehnica

Titlu: „Vis de Albină”
Artist: Ramona Walach
Dimensiune tablou: 50x70
Tip pictură: Original, Unicat;
Temă: Abstract;
Tehnică: Acryl pe hârtie Canson
Anul: 2018
Ramă: Fără ramă;

Informatii

Toate Ființele visează. Toate Ființele parcurg Calea Evolutivă de la visul inconștient la Visul Conștient, de la înșiruirea aparent ilogică a unor imagini, de la derularea aparentă a unor acțiuni în care este mai mult sau mai puțin implicat cel sau cea care visează la crearea imaginilor și acțiunilor logice, coerente, folositoare, de la coșmaruri la Visuri Inițiatice, de la derulări haotice la evoluții congruente inspiratoare. Visul Conștient este atât sursă de Inspirație pentru fiecare dintre noi cât și, în egală măsură, sursă de Informație. Emoțiile incontrolabile ce se manifestă în visul inconștient sunt înlocuite cu Trăiri Inițiatice în Visului Conștient. În Visul Conștient fiecare dintre noi deține în permanență controlul absolut asupra imaginilor și desfășurării acestuia. Visăm ceea ce dorim să visăm. Putem deschide Ferestre către Manifestări ale Vieții existente pe alte Frecvențe, putem deschide Ferestre către Nevăzut, Ferestre către Infinit sau către Interiorul nostru Profund.

Visul Conștient este o Cale prin care ne putem conecta liber, nemijlocit, dinamic și consistent cu alte Ființe, cu alte Existențe, cu alte Surse de Informații din Galaxie și nu doar din Galaxia în care ființăm acum. Putem explora lumi necunoscute. Putem comunica în mod nemijlocit cu Ființe aflate pe diferite niveluri de Evoluție, în cele mai diverse forme de Manifestare, cu Ființe ce experimentează Forme și Alcătuiri de Trupuri în Văzut, cu Ființe ce ființează în Nevăzut. Visul Conștient este o Extensie Senzorială a Ființei noastre pe care o putem activa prin experimentare, prin antrenament consecvent. Este o Extensie Senzorială prin care ne putem extinde în mod nemijlocit Cunoașterea. Este în Natura noastră, în Alcătuirea noastră Dinamică, în Dinamica Evolutivă a Ființei noastre și în Firea Vieții în Trup să ne activăm cât mai mult din Darul Genetic cu care ne-a înzestrat Uni-Versul, Multi-Versul Creator. Visul Conștient reprezintă una dintre coordonatele acestui Dar.

Artista Ramona Walach experimentează de mulți ani Calea Visului Conștient, explorează Sfera Vieții terestre și deschide Căi de Comunicare Nemijlocită cu Ființe ce au ales să experimenteze la rândul lor, Viața în Trup la Pieptul Mamei Pământ. Artista este o iubitoare a albinelor și comunică prin Vis Conștient cu Ființele Roiurilor pe Frecvențele specifice acestuia. Albinele percep Iubirea ei și îi încredințează visurile știind că Emoțiile lor vor ajunge la Inimile oamenilor prin intermediul lucrărilor Artistei. Albinele sunt Ființe ce manifestă o puternică Inteligență de Roi.

Ce visează albinele? Ei bine, Ramona Walach ne traduce nu doar în culoare visul harnicelor vietăți ci și în Cuvânt Rostit. În clipele de Comunicare Nemijlocită, micuțele Albine îi șoptesc, îi împărtășesc cu speranță visurile lor: „ne dorim o lume curată, o lume în care pășunile și grădinile oamenilor să fie încărcate de flori, o lume în care pădurile roditoare să fie pretutindeni dorite și respectate, o lume plină de parfumul tuturor florilor, o lume de polen, o lume a Iubirii în care să ființăm în Armonie laolaltă cu toate celelalte Ființe.”

Lucrarea „Vis de Albină” este un Manifest de Drag, o Rostire în Culoare, un Simbol al Iubirii Artistei pentru toate Roiurile de Albine a lumii noastre.

Atenție!

Pentru comenzi din afara teritoriului României, vă rugăm să citiți informațiile de la: CUM CUMPĂR ?

Recenzii

Scrie o recenzie

„Vis de Albină ” de Ramona Walach

„Vis de Albină ” de Ramona Walach

Visăm ceea ce dorim să visăm. Putem deschide Ferestre către Manifestări ale Vieții existente pe alte Frecvențe, putem deschide Ferestre către Nevăzut, Ferestre către Infinit sau către Interiorul nostru Profund.

Accesorii