Despre Noi

Magazinul Nostru online

Buy By - Magazin.

Magazin online - „DE AUTOR” - are ca scop promovarea creațiilor Artiștilor și Creatorilor români din toate domeniile. Lucrările Lor sunt Unice, de o valoare inestimabilă pentru Poporul Român și Cultura Sa.

Ce cumperi:

Carți de autori români, literatură de foarte bună calitate, cataloage de artă, fotografie, artă culinară, cărți tehnice, Colecții și Serii de carte aleasă cu grijă de Editura Odris.

Obiecte de Artă, Sculptură, Pictură, Tapiserii, Ceramică, Sticlă, de Autori români, Artiști Plastici, Valoroși care ne îmbogățesc și ne Înfrumusețează Viața

Lucrări de designer de obiect. Inspirație pură, obiecte unicat si serii mici, din toate domeniile în care Forma se contopește cu Materia și Lumina generând Spendoarea, Utilitatea și Confortul la care nu am încetat să Visăm.

Lucrări conceptuale de Arhitectură, inspitate de Natură și Geometria Sacră. Capodopere de Arhitectură semnate de Creatori Desăvârșiți, care oferă Umanității tot Talantul cu care au fost Înzestrați .

Bun Venit în Magazinul Nostru!

Suntem alături de Tine, la fiecare pas pe care îl faci în această Călătorie în Lumea Autorilor de o Valoare Inestimabilă pentru Poporul Român și Cultura Sa