Construin O Lume Nouă -nr.2 de Paul Buică

A-COLN-C2-E1

Produs nou

Construim O Lume Nouă - de paul Buică, cartea numărul 2 a Colecției Andronicon

Mai multe detalii

În stoc

48,00 lei

Fisa tehnica

Autor: Paul Buică
Editură: Odris
ISBN: 978-606-93367-6-2
Colecție: Andronicon
Tip carte: Ediție tipărită
An apariție: 2017
Dimensiuni: 180x105x12 mm
Nr. pagini: 392
Tip Copertă: Broșată
Edițiea: I.

Informatii

Despre carte:

Construim O Lume Nouă - cartea numărul 2 a Colecției Andronicon

Cartea este pe de o parte un semnal de alarmă care ne aduce din punct de vedere spiritual în atenție faptul că omenirea actuală se află pe punctul de intra în colaps economic, politic, spiritual și moral și pe de altă parte oferă cititorului modelul unei viitoare omeniri care urmează a fi construită în Acord Deplin cu Legile Uni-Versului. O Nouă Omenire poate fi adusă în Manifestare doar dacă fiecare dintre noi înțelege că funcționarea mecanismelor omenirii actuale, schema generală a acestei omenirii se află în dezacord flagrant cu Legile Uni-Versului și că nu are cum să mai funcționeze mult timp. Este o omenire aflată deja pe aparate. Nimic ce nu este în acord cu Legile Uni-Versului nu supraviețuiește pentru mai mult timp la scară cosmică. Atât finalul unei lumi cât și nașterea următoarei lumi se află în puterea fiecăruia dintre noi, fie că noi suntem sau nu conștienți de asta. Nașterea unei Noi Omeniri este în Firea Lucrurilor, este un fenomen normal în evoluția unei specii și este previzibil celor care privesc și nu doar se uită la ce se petrece.

O Lume Nouă se va naște prin toți cei care conștientizează acum necesitatea unei schimbări profunde în tot ce înseamnă Atitudinea fiecărui individ al Speciei Om față de Sfera Vie a Vieții Planetare (Bio-Sfera) și față de toți ceilalți indivizi ai Speciei. Această construcție la scară planetară a început să coboare din Conștiință în Manifestare prin Comunitățile care ridică acum Așezări Sustenabile pretutindeni în lume. Sunt deja câteva mii de astfel de așezări ecologice, spirituale, sustenabile, în curs de formare.

Fragmente din cartea Construim O Lume Nouă - nr.2 de Paul Buică

La fel este și atunci când începi să faci curat în Viața ta și renunți la tot ce nu ți-a fost niciodată de folos. Maestrul tău interior te așteaptă în Inima ta cu Cartea deschisă la prima pagină. Tainele Uni-Versului și ale propriei Ființe ți se vor dărui și desluși una câte una. Vei înțelege ce Daruri minunate ai primit. Daruri de care până acum nici măcar nu ai știut că există. Descoperi că poți crea tot ce dorești să creezi. Absolut orice. Este pur și simplu amețitor când afli și înțelegi că nu a existat vreodată și nu există nicio limitare în tot din ceea ce vrei tu să creezi. Când ființezi prin Inimă, Energia și Inteligența Întregului Uni-Vers este pentru tine o Resursă la care ai acces permanent. Poți folosi orice cantitate dorești din această Resursă pentru că Inteligența și Energia Uni-Versului sunt inepuizabile. Ce simți știind că ai acces la Resurse Inepuizabile? Că poți crea absolut orice dorești? Că poți fi un Împreună-Creator al altor lumi dacă dorești asta? Este copleșitor și este în același timp o mare responsabilitate. Crezi că ai primit aceste Daruri pur și simplu și că tu nu ai în acest moment nicio responsabilitate față de Viața ta? ”
Fragment din Capitolul: 
Tu, cum îți cheltuiești Viața?

Tu ești Lumină. Când îți vei conștientiza adevărata natură, îți vei înțelege și îți vei trăi Nemurirea. Ești Nemuritor în Spirit și ai purtat în Viețile trăite până acum, milioane de trupuri. Ai traversat milioane de experiențe de care încă nu îți aduci aminte. Ai călătorit în mii de Galaxii în forme infinite de manifestare. Astăzi, Acum, Aici, la Pieptul Mamei Pământ a sosit Clipa Unică în care îți poți experimenta Nemurirea în Trup. Îți poți regenera Trupul atâta timp cât vei dori să faci asta asemenea Ființelor minunate din basmul „Tinerețe fără bătrânețe și Viață fără de moarte” (Stră-Moșii noștri Daci cunoșteau Tehnici Regenerative, le aplicau și încă le aplică Înțelepții din Munți). Ai astfel la dispoziție suficient timp pentru a-ți aminti tot ceea ce ești, pentru a-ți aminti toate experiențele Vieților tale, pentru a cunoaște Creația în Profunzime și pentru a te înțelepți. Tu alegi dacă vrei să pășești pe această Cale sau nu. Doar Tu. Nimeni altcineva nu o poate face în locul tău. Dacă alegi această Cale de înălțare de la EU la YO, vei cunoaște că ești inseparabil de tot ceea ce există, că ceea ce numim Creație nu are un exterior, că tot ce există ființează în interiorul Unimi. Că totul este Viață și că tu ești doar o formă de manifestare a Vieții Multi-Versale ce face parte din Unime. Vei cunoaște și vei înțelege că lumea materială nu există ca atare, ci se creează în momentul observării. Acest Adevăr este cunoscut de aproape toți oamenii de știință care lucrează în domeniul cercetării fundamentale. Este poate greu de înțeles acum, dar este dovada că poți creea tot ceea ce dorești să se manifeste în Viața ta, doar prin focalizarea Minții pe fiecare element al Visului tău, pe toate coordonatele Proiectului tău de Viață. Poți creea tot ce dorești. Absolut tot. Aceasta este o axiomă. Pentru a putea accesa această Energie Inteligentă, Omniprezentă, este suficient să alegi să-ți schimbi Atitudinea de până acum în raport cu tot ce înseamnă Viața ta. Poate părea un lucru greu de realizat, dar te asigur că este o experiență sublimă care te va încânta.”
Fragment din Capitolul: 
De la EU la YO

În pădure nu ară și nu seamănă nimeni, nu fertilizează, nu adună și nu arde nimeni frunzele căzute și/sau vreascurile și cu toate acestea pădurea prosperă. Natura este Inteligentă. Este mai simplu să observăm, să aplicăm, să producem fără costuri și să prosperăm ca Ființe, decât să distrugem. Ne-am născut într-o grădină numită deloc întâmplător Pământ și nu trebuie să plătim niciun ban pentru asta. Hrana trebuie să fie GRATIS pentru toți oamenii. Ține minte că banii sunt doar niște hârtii tipărite sau câțiva pixeli într-un computer bancar. Banii nu au o valoare reală, ei au fost creați pentru a susține un sistem inechitabil și ineficient. Banii reprezintă trecutul. Dispariția lor va face ca toți oamenii să se elibereze de o uriașă povară.

Decizia de a pleca din oraș pentru totdeauna și de a locui într-o așezare împreună cu oameni care doresc să trăiască diferit de felul cum au făcut-o în aglomerările urbane, este greu de luat, oricât de îmbietoare ar fi scenariile construite din biroul de sticlă în care lucrezi, prezentate la întâlnirile cu grupurile fluide care tind către acest mod de viață sau, din fotoliu, din fața televizorului sau a calculatorului. Viața înafara sistemului cunoscut – „living off the grid” – este Conceptul care se propagă tot mai puternic, mai intens, mai coagulat în lume. Presupune în primul rând să-ți produci energia necesară activităților gospodărești, să-ți produci hrana, să-ți construiești o Casă Naturală în deplin acord cu necesitățile reale de locuire, să participi activ la vindecarea rănilor provocate mediului de activitățile industriale, să plantezi arbori, să propagi la rândul tău Conceptul, să studiezi și să dăruiești din Cunoașterea și Înțelepciunea ta celor care se află la început de drum în această direcție, să intri în Ritmul Naturii.”
Fragment din Capitolul: 
Noua Comunitate Sătească

Să fim serioși! Nimeni nu dorește să plece din oraș ca să locuiască în cocioabe și să se spele la lighean, dar ca să obții confortul similar celui din apartamentul tău de bloc de oraș (că mai sunt și cele de țară cu bucătăria în spatele imobilului), este necesar să ți-l creezi împreună cu ceilalți membri ai grupului sau singur, dacă ești cel care a plecat primul. Și dacă ai făcut-o, înseamnă că ai stofă de Pionier și poți fi recunoscător Ființei tale și Creatorului. Problema magazinelor este cel puți hilară. Păi, unul dintre motivele pentru care am plecat din orașe este să ne producem singuri o hrană curată… ce facem? Cumpărăm conserve și legume congelate? Biserica este în Inima fiecăruia așa cum o simte fiecare, la fel și Creatorul, așa că nu este neapărat necesară o construcție pentru asta, dar cine dorește una, și-o poate construi. Școlile din Așezările Sustenabile vor fi mult mai performante decât cele din orașe pentru că cei mici vor fi mult mai conectați la mediul natural, multe lecții se vor preda în afara clasei, materiile vor fi cele cu adevărat utile și pe parcursul pregătirii lor vor învăța și câteva meserii, vor face cursuri de supraviețuire, pregătire fizică intensă și cel puțin un sport. Vor ști să planteze un copac, să mulgă o capră și vor fi roșii în obraji. Este o mare diferență între un copil crescut în mediu natural într-un sat și unul crescut pe beton. Am văzut în București copii cărora le este frică de un gândac. O fi firesc? Am văzut părinți care își cresc fiii și fiicele într-un mediu aproape steril. Îi îndrum să studieze Noua Medicină Germană a Dr. Hamer. Se află totul pe YouTube. La noi în țară pot lua legătura cu Dr. Crina Veres (îi găsești datele de contact pe internet). Cei care au copii sau doresc să aibă nu cred că au de ce să-și facă griji. În ce privește obținerea unei slujbe pe dealuri… păi, am plecat din oraș pentru a trăi pe priceperea, talentul, cunoașterea, munca, înțelepciunea, într-un cuvânt, picioarele noastre, nu pentru a lucra pentru alții și a fi plătiți derizoriu în raport cu profiturile realizate.”
Fragment din Capitolul: 
Noua Comunitate Sătească


În mod obișnuit, experiența Concepție Imaculate a Trupului Astral al viitorului Prunc și Nașterea în Astral a acelui Trup, rămân necunoscute viitoarei mame. Din acest motiv urmează apoi la scurt timp o sarcină fizică și nașterea unui copil deși a existat la momentul respectiv sau nu, un contact fizic cu un bărbat. Sunt o mulțime de femei care nu înțeleg cum de au rămas însărcinate deși nu au avut un contact fizic cu un partener masculin sau, dacă au avut, au avut grijă să-și ia toate măsurile contraceptive, au luat zilnic pastile anticoncepționale, au ținut un calendar sau au folosit tot felul de alte metode anticoncepționale moderne sau băbești2. Secretul acestor sarcini ne-dorite conștient sunt de fapt Iubirea și Dorința manifestate uneori inconștient față de un bărbat care poate fi iubitul, soțul sau oricine altcineva care îi este drag la un moment dat. Iubirea și Dorința pot fi atât de puternice încât declanșează Mecanismul Cosmic al Concepției Imaculate. Femeia și Bărbatul pot avea simultan visuri revelatoare, pot avea viziuni unul cu celălalt, se pot trezi în zori cu o senzație vizuală puternică, cu imaginea celuilalt aflându-se alături sau cu ei doi îmbrățișați. Nu este un vis erotic și nu are nicio conotație sexuală. Este o imagine uneori persistentă a Trupurilor Astrale ale celor doi. Ei se „văd” împreună, învăluiți într-o Coloană sau Sferă de Lumină și Iubire deși se află la mare distanță unul de celălalt. Distanța dintre Trupurile lor fizice nu are nicio relevanță. Se va naște mai târziu un copil care va fi diferit de ceilalți copii ai celor doi. Le va semăna din multe puncte de vedere și mai târziu va evolua spiritual foarte repede chiar dacă în cele două familii nu există preocupări în această direcție. Oamenii acceptă cu greu să vorbească despre experiențele lor de acest gen mai cu seamă dacă cei doi „protagoniști” au familii și mai cu seamă dacă au copii. Pruncul Astral va coborî în Trup și va crește în familia mamei, dacă cei doi nu decid la un moment dat să devină o familie. Povestea lor o vor ști doar ei și, în Inimă, Pruncul Astral coborât în Trup, conceput imaculat din Iubirea lor. Există femei care au născut o dată sau de mai multe ori Trupuri Astrale în Astral în mod conștient. Foarte puține femei care au traversat astfel de experiențe acceptă să vorbească despre aceste subiecte pentru că nu doresc ca experiențele lor să devină publice și mai ales nu doresc ca partenerii lor actuali, mai puțin dispuși să creadă astfel de trăiri și experiențe spirituale, să își imagineze alte lucruri mult mai pământești despre ele. De aceea nu se vorbește aproape deloc despre Concepția Imaculată și despre Nașterea în Astral. Este cumva un subiect tabu al timpurilor noastre și așa a fost și în trecut. Imaginează-ți ce ar fi făcut un bărbat din Evul Mediu dacă femeia de lângă el i-ar fi spus că a conceput un copil cu un alt bărbat dar fără să aibă loc un contact fizic. În cel mai fericit caz ar fi ucis-o. Nici în zilele noastre nu stăm mai bine la acest capitol pentru că doar puțini bărbați s-ar rezuma numai la un divorț civilizat și probabil că niciunul nu ar fi de acord să crească acel Prunc Astral coborât în Trup. În Noua Omenire, Oamenii Solari vor înțelege pe deplin această modalitate a Creației de a se manifesta în și prin cât mai multe Ființe ce se vor materializa în Trup trecând direct din fază de Ființă Astrală în cea de Prunc. Experiențele vor fi împărtășite tuturor cu Bucurie așa cum astăzi împărtășim cu toți cunoscuții, pritenii și cu cei apropiați Vestea că ni s-a născut un Prunc sau o Pruncuță. Femeile se vor elibera de apăsarea păstrării Tainei Iubirii lor.”
Fragment din Capitolul: 
Concepția Imaculată și Nașterea în Astral

Cuprinsul cărții:

Percepția Individuală și Colectivă
Orizontul Vieții …
Ce Este Societatea? …
Tu, cum îți cheltuiești Viața? …

Atitudine
Marketingul și formatorii de opinie …
Atașamentul, Non-Atașamentul, Dependența și Libertatea …
Conștientizarea …

De la Vegetarianism la Autotrofie
Hrana ta este alegerea ta …
Sunt Vegetarian …
Autotrofia …

Evoluție Spirituală
Să nu ucizi! …
De la EU la YO …
Eu, Tu, El, Ea și Firea Înconjurătoare …

Model Social 
Dependența de Întreg …
Sustenabilitate prin Cunoaștere și Înțelepciune …
Eliberarea …

Model Economic
Consumismul – 
societatea de consum și locurile de muncă …
De la „A Vinde” la „A Dărui” …
Calitatea și Fiabilitatea sau Rezonanța Produsului …

Producție
Permacultura …
Meșteșuguri …
O lume fără plastic …

Cercetare și Dezvoltare Tehnologică 
Științe antice de frontieră …
Energie Liberă …
Sursa numită Pământ …

Învățământul în Noua Omenire 
Educația …
Educație vs. Inițiere …
Împreună-Creatori …

Așezări Sustenabile 
Noua Comunitate Sătească …
Orașul Sustenabil …
Comunitatea Planetară …

Știința Alchimiei și Societatea Post-Tehnologică 
Manifestarea Visului …
Concepția Imaculată și Nașterea în Astral …
Liberi în Multi-Vers …

Construim o Lume Nouă
Noua Omenire …
Orizontul Extins …
Conștiința Infinită …

Sursa: Editura Odris

Atenție!

Pentru comenzi din afara teritoriului României, vă rugăm să citiți informațiile de la: CUM CUMPĂR ?

Recenzii

Scrie o recenzie

Construin O Lume Nouă -nr.2 de Paul Buică

Construin O Lume Nouă -nr.2 de Paul Buică

Construim O Lume Nouă - de paul Buică, cartea numărul 2 a Colecției Andronicon

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: