Dă-i Uni-Versului de Lucru - nr.1 de Paul Buică

A-DUVDL-C1-E1

Produs nou

Dă-i Uni-Versului de Lucru! - de Paul Buică, cartea numărul 1 a Colecției Andronicon.

Mai multe detalii

În stoc

46,00 lei

Fisa tehnica

Autor: Paul Buică
Editură: Odris
ISBN: 978-606-93367-3-1
Colecție: Andronicon
Tip carte: Ediție tipărită
An apariție: 2014
Dimensiuni: 180x105x12 mm
Nr. pagini: 264
Tip Copertă: Broșată
Edițiea: I.

Informatii

Despre carte:

Dă-i Uni-Versului de Lucru! - cartea numărul 1 a Colecției Andronicon

Cartea ne arată care sunt pașii pe care îi putem urma pentru a ne construi un Proiect de Viață în acord cu Legile Uni-Versului, un Vis pe care să-l aducem în Manifestare, să-l împlinim în totalitate. Cu Stăruință și cu Străduință orice Vis poate fi împlinit dacă este în Armonie Deplină cu Legile Firii Înconjurătoare, cu toate celelalte Ființe aflate în Orizontul Vieții noastre, cu Planeta Mamă Pământ.

O secțiune a cărții este dedicată explicării Legilor Uni-Versului, a naturii acestora și a modului în care le putem folosi pentru aducerea în Manifestare a Proiectului nostru de Viață. Cititorul va înțelege că Legile Creației nu pot fi ocolite, că ele acționează permanent, implacabil în orice împrejurare a Vieții noastre așa cum acționează în tot ce se manifestă în Uni-Vers și că Uni-Versul va fi întotdeauna de partea noastră, ori de câte ori Atitudinea noastră va fi în Acord Deplin cu Legile Sale. Va înțelege că dacă Proiectul de Viață pe care și l-a construit respectă Legile Firii, Uni-Versul va crea toate acele împrejurări favorabile care îi vor permite să-și vadă Visul înfăptuit.

Fragmente din cartea Dă-i Uni-Versului de Lucru - nr.1 de Paul Buică:

Prolog

Mesajul peste timp a lui Thoth Atlantul

A trăi în Abundență, a te bucura de Prosperitate este în Firea Lucrurilor. A fi longeviv și sănătos este de asemenea în Firea Lucrurilor. A ființa în Plenitudine, în Armonie, conectat la Frecvențele Multi-Versului este cât se poate de firesc. A fi conștient că fenomenele ce se petrec în macro-cosmos reverberează în micro-cosmos și cele ce se petrec în micro-cosmos reverberează în macro-cosmos și a controla fenomenele interioare pentru a obține în exterior reverberațiile dorite este un element aplicativ al trezirii în Conștiință, al Cunoașterii Legilor care guvernează Uni-Versul. A aduce în Manifestare în Orizontul Vieții tale doar elementele aflate în Deplină Armonie cu Uni-Versul este un Act de Creație. Doar astfel poți fi un Împreună-Creator al Versurilor a Tot ce ESTE.

A-ți dobândi Nemurirea în trup, este în totalitate în Puterea Ta. Caută acea Intenție izvorâtă din Iubire, care să deschidă Ramura de Timp pe care poți afla Taina Nemuririi în Trup. Doar acea Intenție va genera Energia Pură a aducerii în Manifestare, a Nemuririi în Trup. Trupul tău actual este muritor pentru că Intenția ta este impură, iar Conștiința nu poate sălășlui decât într-un Trup Cristalic. Doar Trupul Cristalic este Nemuritor. El se regenerează ori de câte ori dorești, așa cum ți-l dorești pentru că El, Trupul Cristalic este deasupra lumii voastre subjugată Potrivniciilor. Ridică-te deasupra Lumii Dualităților pentru a putea irumpe în Lumină.

Privește cu atenția lumea ta în Aici-Acum. Conștiințe neștiute fierb în trupuri și gândurile, trăirile, cuvintele și acțiunile semenilor tăi, le subjugă mintea, le degradează trupurile și generează Trupul de Suferință al lumii tale pământene. Reverberațiile frecvențelor ne-omenești destructurează Simbolurile Vieții în Conștiințele ce nu lasă Intenția Inimii lor să aducă în Manifestare, Lumina Conștiinței Pure. Trupurile și Mințile se îmbolnăvesc și se resorb în Firea Înconjurătoare pentru ca elementele primordiale să se poată restructura în alte trupuri. Trupurile sunt Pocalele Nemuririi în care prin Puterea Intenției, coboară Conștiințe pentru a evolua. Taina Graalului se află în fiecare respirație a Conștiinței. Tu alegi de o vei urma spre a dobândi Înțelepciunea Creației sau te vei afunda în Dual.

În Multi-Vers, Conștiințele Maeștrilor din Agartha creează Matricea Timpului. Ramurile sunt la nașterea ta pământească doar infiniți Muguri din care tu poți alege. Pe care îl vei uda cu Apa Conștiinței tale, acela se va deschide pentru tine ca o realitate pe care o vei trăi. Sunt infinite realități suprapuse. Doar un singur Mugur de Timp se află în grădina ta când te naști în trup, dar de îndată ce se va deschide și va crește, grădina ta se va înnobila cu alți nenumărați Muguri ai viitoarelor Ramuri de Timp. Alegerea ta din Aici-Acum va determina forma, dimensiunea, luminozitatea, energia, calitatea Mugurilor pe care îi vei află mâine pe Aleile Grădinii tale. Lasă-ți Inima să aleagă. Doar Inima. Ea va alege întotdeauna Nemurirea în Trup.

Conștiințele Lumii Potrivniciilor nu te pot atinge dacă tu nu dorești asta. Nici cele ale Lumilor Interferente nu te pot atinge decât prin Intenția ta conștientă sau instinctuală. Coexistăm toți pe toate Frecvențele Creației. Ridicarea Conștiinței tale deasupra Dualităților, te ocrotește de interferențele generate de Intențiile tale neștiute provocate de instinctualitatea ta. Eliberează-te de Frecvențele dualității. Doar atunci vei putea explora Lumile Celeste, Ramurile Timpului, Sfera Vieții Multi-Versale. Inima ta este Corabia Conștiinței tale. Intenția ta este Izvorul de Energie, Suflul Vital cu care Inima ta se hrănește. Cunoașterea și Înțelepciunea sunt Pânzele Corăbiei tale Celeste, Adevărul este Cârma iar Legile Uni-Versului sunt asemenea sextantului ce îți arată unghiul Luminii Sursă. Fii un Corăbier Desăvârșit pe Oceanul Creației. Privește cu nesaț Cerurile, bucură-te de Luminile Galactice, dar nu uita nicio clipă că sub Oglinda Apei Conștiinței se află Abisul Neștiut. Nu căuta Țărmul pentru că el nu există în formă. Călătoria este Adevărul Absolut.

Oceanul Conștiinței este deopotrivă interior și exterior. Interiorul este Camera Hărților, iar exteriorul este Multidimensionalitatea Manifestării. Între aceste Camere există Spațiul Sacru în care sălășluiește Iubirea. Aceea este Busola Corăbiei tale. Ea te va purta în Conștiința Maeștrilor din Agartha și îți va dărui Cunoașterea înțelesurilor ascunse în Tablele de Smarald pe care YO, Thoth Atlantul, le-am transmutat alchimic din Apa Oceanului Conștiinței, pentru tine, Corăbierule. Pentru ca Tu să te eliberezi din lanțurile dualității, să te desprinzi de Țărmul Materiei și să dobândești Nemurirea ca Om Solar.”

El are metodele sale de a-ți îndeplini dorințele. De cele mai multe ori aceste căi rămân în totalitate ascunse minții noastre. Par a nu avea nicio logică. Pe cele mai multe le numim coincidențe, deși știm foarte bine că așa ceva nu există. Uni-Versul nu cunoaște noțiuni ca „întâmplător” și „coincidență” pentru că El nu lasă nimic la voia„întâmplării”. Dacă ar proceda asemenea multora dintre noi și ar lăsa lucrurile în voia lor, ar însemna o mare pierdere de Energie în acțiuni fără scop concret, nedefinite, ilogice și ca atare, fără rezultate benefice în Planul Creației. Uni-Versul știe să-și gestioneze foarte bine resursele. Este un economist desăvârșit. Toate „investițiile” sale au un coeficient de risc ce tinde către zero. Uni-Versul este Inteligent. Investește în dorințele tale doar dacă Tu ai capacitatea de a le pune în operă și a le gestiona cum se cuvine. Doar dacă Tu vei crea un Proiect cu adevărat Măreț, doar dacă Tu îți dorești cu adevărat să faci din Viața Ta o Capodoperă. Uni-Versului îi place cel mai mult când tu gândești la scară mare. Gândește-te că El este Infinit. Este firesc să-i placă Proiectele Mărețe așa că adu Mareția în Viața ta, în tot ceea ce întreprinzi. Nu te gândi să-ți deschizi un mic magazin, în scara blocului, pentru a avea un mic profit, din care să te întreții tu și familia ta, ci gândește un lanț de magazine la scară globală. Poate că, din motive financiare, vei începe doar cu acel mic magazin de bloc, dar nu pierde nicio clipă din Atenție și Intenție, întreaga imagine a ceea ce vrei să faci. Poate vrei să-ți vinzi propriile produse prin intermediul unui magazin electronic. Nu te limita la țara în care te afli și la limba maternă, creează și promovează-te în întreaga lume. Doar așa îți atragi Prosperitatea. Inovează și Inventează permanent! Ține minte că Uni-Versul te observă și te evaluează permanent! Tu nu te poți plasa înafara Uni-Versului pentru că El nu are exterior. Șansa ta este să ființezi în Armonie cu Legile Sale. Fii Măreț asemenea Lui și vei reuși încă mai mult decât ți-ai propus! El te va răsplăti pentru calitatea Intenției tale, pentru Profesionalism, pentru Dăruire, pentru că îți dorești să fii Prosper. Pentru că ai dobândit Cunoașterea Legilor Sale. Pentru că pășești pe CaleaÎnțelepciunii. Dacă trăiești într-o țară din Europa, spre exemplu și te-ai gândit să-ți deschizi un magazin electronic, întocmește-ți Planul de Afaceri, luând în calcul o piață potențială de circa cincisute de milioane de oameni. Pentru început… Nu te rezuma doar la cetățenii țării în care te-ai născut. Te vei dezvolta treptat, dar aceea este piața căreia te vei adresa în scurt timp. Acest gen de abordare îi place Uni-Versului.”
Fragment din Capitolul: 
Dă-i Uni-Versului de lucru!

Aceiași metodă o putem aplica în elaborarea și aplicarea propriului Proiect. Fiecaruia dintre noi, propria Inimă, Ființa, îi dă de știre în Minte-Trup, într-un fel sau altul, care este Calea Armonioasă de urmat. Noi alegem sau nu, să identificăm corect aceste semnale venite din Profund și să le urmăm. Este un altfel de conectare la propria Ființă. Acum este limpede de ce lipsa de Răbdare ne împiedică să „auzim” și să urmăm Calea Inimii. Un om aflat în permanență într-o stare de ne-Răbdare, nu are cum să„acceseze” propria-i Ființă. Calmul atrage în Viața ta Împlinirea. Puterea Împlinirii se află în Inima ta. Manifestarea Visului tău stă în totalitate în Puterea ta și poți beneficia pe deplin de ea, doar atunci când încetezi să mai „turezi” motoarele. Asta nu înseamnă deloc să renunți la dinamismul tău. Înseamnă să fii în continuare dinamic și să manifești Răbdare deopotrivă. Vei putea avea această Atitudine când vei conștientiza că ne-Răbdarea este o „trepidație” inutilă a sistemului Minte-Trup care provoacă o mare pierdere de Energie. Energie pe care o poți folosi în totalitate pentru a aduce în manifestare Proiectul tău. Visul. Ne-Răbdarea este acel element al Atitudinii tale care se opune permanent împlinirii Visului tău. Gestionează corect Energia pusă la dispoziție de către Uni-Vers! Risipa înseamnă întârzierea sau ne-Împlinirea Visului tău.

Atenție! Cauza ne-Răbdării este ne-Cunoașterea Legilor Uni-Versului.”
Fragment din Capitolul: Sfera Ta de Înțelepciune

Cuprinsul cărții:

Prefață …
Mesajul peste timp a lui TOTH Atlantul …

Cunoaștere, Conștientizare, Înțelepciune

Viața, o Sărbătoare Cosmică…
V
ârsta Ta este alegerea Ta! …
Singur
ătatea este o Iluzie …
Totul se află 
în Inima Ta …
D
ă-i Uni-Versului de lucru! …
Eliberează Puterea Infinită a Imaginației tale! …
Un cal 
în sufrageria ta …
Sunetele Firii Înconjur
ătoare …
Sfera Ta de 
Înțelepciune …
În Uni-Vers ești pretutindeni Acasă …
Tu ai fost, ești și vei fi 
întotdeauna Cauza Vieții Tale …
Cea mai tare nucă …
Tezaurul tău de Cunoaștere și 
Înțelepciune …
C
ând Mintea tace, Inima rostește …

Legile Uni-Versului

Uni-Versul este Spirit. Uni-Versul este Mental …
Ceea ce este Sus este asemenea cu ceea ce este Jos …
De la haos la Cosmos …
Fără avers și revers nu avem medalie …
Și asta va trece …
Focul și Karma …
Echilibrul Genului …

Menirea în Viață

Treptele strâmbe ale unei scări perfecte …
Atent și Alert …
Pești și undițe fără permis …

Epilog …

Sursa: Editura Odris

Atenție!

Pentru comenzi din afara teritoriului României, vă rugăm să citiți informațiile de la: CUM CUMPĂR ?

Recenzii

Scrie o recenzie

Dă-i Uni-Versului de Lucru - nr.1 de Paul Buică

Dă-i Uni-Versului de Lucru - nr.1 de Paul Buică

Dă-i Uni-Versului de Lucru! - de Paul Buică, cartea numărul 1 a Colecției Andronicon.

Accesorii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: