Servicii

Informații

Produse noi

Latest posts

Colecția Dhyanna

Cărțile din Trilogia „Dhyanna Prințesa Dacă” ale Colecția Dhyanna ne aduc în Dar povestirea minunată, inspiratoare și plină de Înțelepciune a Căii Cunoașterii de Sine și a Cunoașterii Firii Înconjurătoare, a Cunoașterii Tainelor și Legilor Uni-Versului, a cunoașterii și valorificării Potențialului Nemărginit cu care ne naștem toți, fără excepție...

Cărțile din Trilogia „Dhyanna Prințesa Dacă” ale Colecția Dhyanna ne aduc în Dar povestirea minunată, inspiratoare și plină de Înțelepciune a Căii Cunoașterii de Sine și a Cunoașterii Firii Înconjurătoare, a Cunoașterii Tainelor și Legilor Uni-Versului, a cunoașterii și valorificării Potențialului Nemărginit cu care ne naștem toți, fără excepție. Tainele pe care le deslușește tânăra Prințesă Dhyanna îndrumată fiind de Înălțații Înțelepți Daci, sunt adevăratele Căi ale Desăvârșirii și ale dobândirii Nemuririi în Trup. Călătorind în Văzut și în Nevăzut, în Multi-Vers și în Locurile Sacre ale Mamei Pământ, pe Ramuri de Timp pe care le-am crezut demult uitate undeva în Profundul fiecăruia dintre noi și pierdute pentru totdeauna din Mentalul Colectiv, Prințesa Dhyanna are mereu alături Ființe Dragi și Ocrotitorii Călăreți de Smarald.

Este un Proiect conceput în douăsprezece volume, mai precis patru trilogii. Le vom dărui cititorilor noștri treptat, pe măsură ce autorul va decodifica informația primită din Nevăzut și pe măsură ce va așterne pe hârtie această povestire despre care putem spune doar că este mai mult o Călătorie ce generează o permanentă Alchimie Interioară decât lectura unei povestiri ce poate părea la prima citire, istorică sau științifico-fantastică. Nu știm pe ce Ramură de Timp s-au petrecut cele ce sunt povestite în aceste cărți. Nu știm pe ce Ramura de Timp ființează astăzi frumoasa și viteaza Prințesă Dacă, dar citind povestirea veți descoperi că Regina și deopotrivă Zeița Dhyanna ființează în și prin fiecare dintre noi. Pe Căi neștiute nouă, Zeița produce un Efect Alchimic de despietrire a Inimilor noastre.


„Despre cărțile mele vă pot dărui foarte puține cuvinte, prefer să las cărțile să se rostească în Liniștea Inimii cititorului. Scriitorul, asemeni fiecărui muzician, sculptor, pictor, poet, dăruiește prin arta sa ceea ce el primește din Nevăzut, din Infinita Cunoaștere a Multi-Versului. El este un fel de releu care funcționează la maximum doar în momentul în care trăiește acea stare unică în care primește și redă aproape automat și cu fidelitate ceea ce izvorăște din Inima sa. În restul timpului, el este asemeni tuturor celorlalți oameni și este bine de știut și de conștientizat că fiecare om este un creator înnăscut. Singura diferență este aceea că unii pășesc pe această Cale, poate pentru că au fost îndrumați direct sau indirect pe acest drum, iar alții au ales cu sau fără voia sau știința lor să meargă pe alte poteci ale Vieții. Părinții mei mi-au alimentat setea de cunoaștere și le mulțumesc pentru atitudinea lor. Este esențial ca toți părinții să alimenteze setea naturală de cunoaștere a copiilor lor dacă doresc ca aceștia să evolueze și să-și valorifice potențialul infinit cu care s-au născut. Un dictator le spunea mai demult soldaților săi că fiecare dintre ei poartă în ranița sa bastonul de mareșal. Eu știu că fiecare om poartă în inima sa Toiagul Înțeleptului și că depinde în mod exclusiv de fiecare om dacă va atinge nivelul de Cunoaștere al unui Înțelept.”

Paul Buică

Mai multe

Colecția Dhyanna  Contine 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
Se afiseaza 1-4 din 4 articole