Servicii

Informații

Oferte speciale

Momentan nu exista oferte speciale.

Latest posts

eBooks

Cărțile Editurii Odris, în format electronic

eBooks Contine 23 produse.

Subcategorii

 • Colecția Dhyanna

  Cărțile din Trilogia „Dhyanna Prințesa Dacă” ale Colecția Dhyanna ne aduc în Dar povestirea minunată, inspiratoare și plină de Înțelepciune a Căii Cunoașterii de Sine și a Cunoașterii Firii Înconjurătoare, a Cunoașterii Tainelor și Legilor Uni-Versului, a cunoașterii și valorificării Potențialului Nemărginit cu care ne naștem toți, fără excepție. Tainele pe care le deslușește tânăra Prințesă Dhyanna îndrumată fiind de Înălțații Înțelepți Daci, sunt adevăratele Căi ale Desăvârșirii și ale dobândirii Nemuririi în Trup. Călătorind în Văzut și în Nevăzut, în Multi-Vers și în Locurile Sacre ale Mamei Pământ, pe Ramuri de Timp pe care le-am crezut demult uitate undeva în Profundul fiecăruia dintre noi și pierdute pentru totdeauna din Mentalul Colectiv, Prințesa Dhyanna are mereu alături Ființe Dragi și Ocrotitorii Călăreți de Smarald.

  Este un Proiect conceput în douăsprezece volume, mai precis patru trilogii. Le vom dărui cititorilor noștri treptat, pe măsură ce autorul va decodifica informația primită din Nevăzut și pe măsură ce va așterne pe hârtie această povestire despre care putem spune doar că este mai mult o Călătorie ce generează o permanentă Alchimie Interioară decât lectura unei povestiri ce poate părea la prima citire, istorică sau științifico-fantastică. Nu știm pe ce Ramură de Timp s-au petrecut cele ce sunt povestite în aceste cărți. Nu știm pe ce Ramura de Timp ființează astăzi frumoasa și viteaza Prințesă Dacă, dar citind povestirea veți descoperi că Regina și deopotrivă Zeița Dhyanna ființează în și prin fiecare dintre noi. Pe Căi neștiute nouă, Zeița produce un Efect Alchimic de despietrire a Inimilor noastre.


  „Despre cărțile mele vă pot dărui foarte puține cuvinte, prefer să las cărțile să se rostească în Liniștea Inimii cititorului. Scriitorul, asemeni fiecărui muzician, sculptor, pictor, poet, dăruiește prin arta sa ceea ce el primește din Nevăzut, din Infinita Cunoaștere a Multi-Versului. El este un fel de releu care funcționează la maximum doar în momentul în care trăiește acea stare unică în care primește și redă aproape automat și cu fidelitate ceea ce izvorăște din Inima sa. În restul timpului, el este asemeni tuturor celorlalți oameni și este bine de știut și de conștientizat că fiecare om este un creator înnăscut. Singura diferență este aceea că unii pășesc pe această Cale, poate pentru că au fost îndrumați direct sau indirect pe acest drum, iar alții au ales cu sau fără voia sau știința lor să meargă pe alte poteci ale Vieții. Părinții mei mi-au alimentat setea de cunoaștere și le mulțumesc pentru atitudinea lor. Este esențial ca toți părinții să alimenteze setea naturală de cunoaștere a copiilor lor dacă doresc ca aceștia să evolueze și să-și valorifice potențialul infinit cu care s-au născut. Un dictator le spunea mai demult soldaților săi că fiecare dintre ei poartă în ranița sa bastonul de mareșal. Eu știu că fiecare om poartă în inima sa Toiagul Înțeleptului și că depinde în mod exclusiv de fiecare om dacă va atinge nivelul de Cunoaștere al unui Înțelept.”

  Paul Buică

 • Colecția Andronicon

  Cărțile publicate până acum și cele pe care Editura Odris le va publica în viitor în Colecția Andronicon fac parte dintr-o categorie distinctă de cărți de dezvoltare personală, de evoluție spirituală și de împlinire, înfăptuire și devenire prin Cunoaștere și prin Autocunoaștere. Toate aceste cărți au fost construite pe fundamentele Cunoașterii și Înțelepciunii moștenite de la Stră-Moșii noștri Pelasgi, Atlanți și Traco-Geto-Daci. Întreaga moștenire spirituală și culturală a înaintașilor noștri ne-a fost transmisă pe căi directe prin Simboluri, prin Legile care guvernează Uni-Versul, Multi-Versul și Infinita Creație, prin Tainele Uni-Versului Holo-Fractal, prin Tainele Multidimensionalității Interioare și ale Firii Înconjurătoare și prin Tainele păstrate în fiecare literă, în fiecare sunet și în fiecare Cuvântul Rostit.

  Cărțile Colecției Andronicon se adresează celor care au ales să-și extindă Cunoașterea, să experimenteze și să dobândească Înțelepciunea, să-și împlinească Visul și să se ridice din omul de lut în Om Solar, să-și cunoască Potențialitatea Infinită din Interior și să o valorifice, să dobândească Nemurirea în Trup prin Transmutare Alchimică și să facă din Viața lor o Capodoperă în folosul lor și al întregii Omeniri. Învățătura veche ne spune că Zeii au fost la început oameni asemenea nouă și că au evoluat în Înțelepți și Înțelepți înălțați ce pot călători pe toate Ramurile Timpului în timp real, Înțelepți ce și-au dobândit Nemurirea în Trup și și-au valorificat Darurile Omniprezenței, Omniscienței și Omnipotenței. Există în fiecare dintre noi acest Potențial de a evolua. Toți avem în raniță atunci când ne naștem un baston de mareșal și un Toiag de Înțelept. Depinde doar de noi pe care dintre acestea alegem să-l purtăm în această Viață. Menirea cărților Colecției Andronicon este de a împărtăși cititorilor existența Potențialului Infinit aflat în Inima fiecăruia dintre noi.

 • Colecția Hyperboreea

  În Colecția Hyperboreea veți putea citi o serie de romane inspiraționale cu conținut dens de trăiri interioare, cu elemente de descoperire a Tainelor Firii Înconjurătoare, cu informații folositoare legate de moduri de comunicare nemijlocită cu ceea ce se manifestă în Orizontul Vieții noastre, cu obiceiuri ce țin de Tradiția Stră-Moșilor noștri, cu Taine ce sunt păstrate în Cuvânt, în Piatră și în alte structuri văzute și nevăzute ale lumii noastre de pe Pământ.

 • Seria Hultana

  Hultana este o Serie de nouă cărţi fantastice în care eroii principali, Zorynnis şi Mau Nias descoperă rând pe rând, taine din antichitatea abisală, taine păstrate de Înţelepţii Lumii noaste şi relevate după cincizeci de mii de ani. Aceste Taine se despletesc din firul existenţei noastre în Univers şi ne conduc către răspunsuri la întrebările dintotdeauna, ale Omenirii.

 • Colecția 99 de Povești...

  Colecția 99 de Povești Pelasge este o serie de povești dăruite de autorul Paul Buică cititorilor săi, mari și mici. Este o Colecție de povești cu putere de transmitere a mesajului Ancestral dăruit de Stră-Moșii noștri Pelasgii.

Se afiseaza 1-23 din 23 articole
Se afiseaza 1-23 din 23 articole