Servicii

Informații

Oferte speciale

Momentan nu exista oferte speciale.

Latest posts

Colecția Andronicon

Cărțile publicate până acum și cele pe care Editura Odris le va publica în viitor în Colecția Andronicon fac parte dintr-o categorie distinctă de cărți de dezvoltare personală, de evoluție spirituală și de împlinire, înfăptuire și devenire prin Cunoaștere și prin Autocunoaștere. Toate aceste cărți au fost construite pe fundamentele Cunoașterii ș...

Cărțile publicate până acum și cele pe care Editura Odris le va publica în viitor în Colecția Andronicon fac parte dintr-o categorie distinctă de cărți de dezvoltare personală, de evoluție spirituală și de împlinire, înfăptuire și devenire prin Cunoaștere și prin Autocunoaștere. Toate aceste cărți au fost construite pe fundamentele Cunoașterii și Înțelepciunii moștenite de la Stră-Moșii noștri Pelasgi, Atlanți și Traco-Geto-Daci. Întreaga moștenire spirituală și culturală a înaintașilor noștri ne-a fost transmisă pe căi directe prin Simboluri, prin Legile care guvernează Uni-Versul, Multi-Versul și Infinita Creație, prin Tainele Uni-Versului Holo-Fractal, prin Tainele Multidimensionalității Interioare și ale Firii Înconjurătoare și prin Tainele păstrate în fiecare literă, în fiecare sunet și în fiecare Cuvântul Rostit.

Cărțile Colecției Andronicon se adresează celor care au ales să-și extindă Cunoașterea, să experimenteze și să dobândească Înțelepciunea, să-și împlinească Visul și să se ridice din omul de lut în Om Solar, să-și cunoască Potențialitatea Infinită din Interior și să o valorifice, să dobândească Nemurirea în Trup prin Transmutare Alchimică și să facă din Viața lor o Capodoperă în folosul lor și al întregii Omeniri. Învățătura veche ne spune că Zeii au fost la început oameni asemenea nouă și că au evoluat în Înțelepți și Înțelepți înălțați ce pot călători pe toate Ramurile Timpului în timp real, Înțelepți ce și-au dobândit Nemurirea în Trup și și-au valorificat Darurile Omniprezenței, Omniscienței și Omnipotenței. Există în fiecare dintre noi acest Potențial de a evolua. Toți avem în raniță atunci când ne naștem un baston de mareșal și un Toiag de Înțelept. Depinde doar de noi pe care dintre acestea alegem să-l purtăm în această Viață. Menirea cărților Colecției Andronicon este de a împărtăși cititorilor existența Potențialului Infinit aflat în Inima fiecăruia dintre noi.

Mai multe

Colecția Andronicon Contine 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 articole
Se afiseaza 1-5 din 5 articole