Numai online

Dhyanna Prințesa Dacă - vol. II - Zeița Mamă, autor: Paul Buică

D-DPD-V2-ZM-E1-MOBI

Cel de al doilea volum în format electronic (MOBI - Kindle) al trilogiei „Dhyanna Prințesa Dacă” din Colecția „Dhyanna”

Mai multe detalii

În stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 2 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,00 lei.


26,00 lei

Fisa tehnica

Autor: Paul Buică
Editură: Odris
ISBN: ISBN 978-606-94651-0-3 Vol. 2 : Zeița Mamă. - 2019. - ISBN 978-606-9073-04-9
Colecție: Colecția Dhyanna
Tip carte: Ediție electronică
An apariție: 2019
Edițiea: I.
PRODUS VIRTUAL format MOBI (Kindle)
Copyright © Editura Odris Toate drepturile rezervate Editurii Odris

Informatii

Despre carte:

O carte care te fură timpului pe care crezi ca îl trăiești și te lasă, dincolo de spațiu și timp, pe mâini pricepute în a pune om-ul in matca lui de OM, în deplină armonie cu viața, natura și originile sale cele sfinte. În locurile unde Înțelepții vechii lumi pierdute au ridicat un neam de oameni drepți și aprigi numiti Daci, pe teritoriul Sfintei Dacii.

Nu reinventează roata și nici istoria. Cartea ofera doar o poartă fiecărui suflet-cititor ce-i va ține companie Prințesei Dace - Dhyanna într-o călătorie a regăsirii și renașterii, interioare și exterioare. Pentru a crea a lume noua. O lume care, în fapt, n-a pierit niciodată, doar așteaptă să fie redescoperită și „văzută” de către cei care simt dorul unei vieți trăită în Înțelepciune și Armonie cu Natura, cu demnitate și drag de libertate.

"În Dacia te simţi pretutindeni Acasă. Munţii semeţi, cu cuşmele lor de gheaţă, stepele aspre dinspre Soare-Răsare, Marea Cernită, brăzdată de pânzare, Donarisul cu bogăţia sa de peşte şi ape hrănitoare pentru însetatele holde, dealurile roditoare dinspre Soare-Apune, râurile ce se reped să scrie semne în stânci şi unduie apoi alene în şesuri odihnitoare, grotele tainice în care trudesc Înţelepţi şi Ucenici cu inimi înflorite, cascadele urlătoare, tăurile culmilor şi lacurile din adâncurile munţilor, pădurile umbroase şi holdele aurii în care Soarele însuşi îşi află oglinda, vieţuitoarele pământului, apelor şi văzduhului, toate te primesc şi te petrec cu cântec doinit de drag, cu miresme însorite de prospeţime, toate îţi dăruiesc Înţelepciunea acestui loc în care Creatorul a poposit şi a revărsat, din Sacul Său Luminos, Bogăţia şi Iubirea Sa".

Trecutul si Viitorul se topesc în fața Eternului Prezent al Dacilor Liberi și Înțelepți, și deschid larg o poartă prin care ești invitat să pășești. De aici, Călătorule, inima ta va ști să iți îndrume pașii Acasă.

Camelia Moga


Fragmente din cartea Dhyanna Prințesa Dacă vol.II de Paul Buică:

Prolog

- Bunicule, Zeița Împlinirii m-a îndrumat in vis către Templul de Smarald din Marea Getică sau Marea Cernită cum îi spunem noi astăzi.
- Povestește, Prințesa mică?
- Am coborât în Liniștea Inimii și atunci când toate gândurile mele au adormit, le-am văzut în Templul de Smarald pe Prințesa Dhyanna și pe Zalmaxi și m-am apropiat de ele.
- Ce făceau în Templu cele doua Fecioare Dace?
- Stai bunicule, să-ți spun eu mai departe povestea lor. Prințesa Dhyanna și Zalmaxi șopteau în Taină…
- Rostește, prințesă mică, abia aștept…”

Partea a IV-a
Templul de Smarald

„Din Inima Frumoasei Luptătoare izvorăște Falxul de Lumină. Brațele ei puternice îl rotesc deasupra Focului Sacru. Lumina Nevătămătoare a Focului crește și se revarsă pe pereții grotei. Formele de lut capătă chip de Înțelepți înveșmântați în alb. Sunt Preoți Atlanți, păstrători ai Tainelor Vieții, ai Transmutării și ai Arborelui Timpului. La vederea Părintelui meu Agwanti, se înclină în semn de Respect și de Devoțiune. Părintele meu se înclină la rândul său și le mulțumește în Inimă. Din piepturile lor izvorăsc Raze Curate către Focul Sacru. Odris primește pe Falxul de Lumină, Razele Înțelepților. Privesc și simt în Inimă că Ritmul Firii Înconjurătoare ce m-a cuprins când ne-am apropiat de acest Loc Sfânt, crește tot mai mult. Înțelepții se retrag în Nevăzut. În căușul palmelor Luptătoarei, Razele Curate au adus în Manifestare o mică Sferă de Smarald. Odris se apropie de mine și îmi așază Smaraldul pe Floarea Inimii brodată pe ie. Simt cum Inima mea absoarbe Sfera de Smarald. Vibrația Firii Înconjurătoare este atât de înaltă încât totul în jur capătă culoarea Smaraldului. Închid ochii și mă las în Voia Luminii. Inima mea se află în Ascultare. Rostirea Înțeleptului Atlant mă învăluie...”

Partea a V-a
Zeița Mamă

„...prin care se poate ajunge într-o adevărată încrengătură de Căi Subpământene, aflate la mare adâncime în Veșmântul de Piatră a Planetei. Ființe venite din alte Lumi Celeste începuseră cu mult înaintea Gondwanilor crearea acestor Căi Subpământene. Toate Planetele aflate în Veșmintele de Piatră au asemenea cărări ascunse. Căile de Piatră ce străbat întregul Pământ, au fost săpate la acea vreme demult uitată pentru a lega fostele așezări și a permite Gondwanilor să ajungă repede și nevăzuți dintr-o parte în alta a Planetei. Urmele așezărilor ce fuseseră odată mândria Gondwanilor, au fost cu totul șterse de timp. Unele dintre Căile Subpământene trec pe sub Mări și Oceane și duc la locurile ce aveau o valoare anume pentru Gondwanii ce au trăit în acel timp atât de îndepărtat de noi încât cu greu putem înțelege numărul anilor scurși. Tărâmul lor, numit Gondwana, este locul în care au apărut primele Cuvinte, ca urmare a Nașterii și Rostirii Gândului cu ajutorul vibrației aerului, a Cu-Vânt-ului, a transformării Gândului în Sunet. Tot acolo au apărut și primele...”

Partea a VI-a
Sfatul Înțelepților 

„...Din Pulberea de Stele, Andhreyon prepară o Pomadă cu care Tămăduiește orice Neputință a Trupului și orice rănire suferită-n luptă. Un chiup plin ochi cu Apă Vie din Izvorul doar de el știut, primește doar un sfert de Dram de Pulbere de Stele. De șase ori în șase luni din an Chipul Zeiței Bendis, din Cer privește chiupul în care Pulberea de Stele dăruiește apei Puterea ei Tămăduitoare. Cu această Apă Vie a cărei Alcătuire este acum îmbogățită cu Înțelepciunea Tămăduirii și cu Alcătuiri ce duc Cuvântul Sacru Tămăduitor în fiecare părticică a Trupului, Andhreyon înmoaie Lutul cel mai fin din albia Naparisului de Munte și face mici grăunțe pe care le dăruiește celor aflați în suferințe și în neputințe. Toată Puterea de Hrănire și de Realcătuire a Vieții ce este păstrată în Hrana Cerbilor de Argint, în Pulberea de Stele, ajunge astfel în toate Alcătuirile Trupurilor celor ce lui Andhreyon îi cer Tămăduire. Solomonarul le dăruiește cu Drag grăunțele de Lut și îi îndeamnă să cerceteze a Sufletului și a Minții Taine și Alcătuirea Trupului deopotrivă, să ceară lui Zalmoxa Cuvânt de Folosință pentru a înțelege de unde le vine acea suferință ori neputință și pentru ca pe mai departe în Viața lor, acestea să nu le mai chinuie Trupul, nici Sufletul, nici Mintea. Andhreyon îi învață că...”

Cuprins

Prolog

Partea a IV-a - Templul de Smarald

Partea a V-a - Zeița Mamă

Partea a VI-a - Sfatul Înțelepților

Epilog

Glosar

De același Autor

Recenzii

Scrie o recenzie

Dhyanna Prințesa Dacă - vol. II - Zeița Mamă, autor: Paul Buică

Dhyanna Prințesa Dacă - vol. II - Zeița Mamă, autor: Paul Buică

Cel de al doilea volum în format electronic (MOBI - Kindle) al trilogiei „Dhyanna Prințesa Dacă” din Colecția „Dhyanna”

Accesorii